Szűrés

A(z) Kingston FURY kulcsszót tartalmazó cikkek

Így dobhatjuk fel régi laptopunkat

2023. március 12. -

Statisztikák szerint 2022-ben a globális gaming laptoppiac értéke megközelítette a 12 milliárd USA dollárt, és az előrejelzések alapján 2032-re 18,42 milliárd dollárra nő majd a piac. Nemcsak a piac mérete, a kínálat is hatalmas, és ma már többszáz gamer notebook közül választhatunk Magyarországon is. Azonban nem feltétlenül kell egyből beruházni egy új eszközbe, ha a meglévő teljesítménye gyengélkedik. A Kingston összegyűjtött néhány tippet, hogyan lehelhetünk költséghatékonyan új életet régi laptopunkba, hogy fokozzuk a játékélményt.

Tovább

Lenyűgöző teljesítményt nyújt a Kingston FURY díjnyertes SSD-je

2022. november 16. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. gaming divíziója, a Kingston FURY bejelentette konzol- és PC-játékosoknak szánt második generációs PCIe 4.0 NVMe M.2 meghajtója, a Kingston FURY Renegade SSD hűtőbordával ellátott változatának bevezetését. Az új modell változatlan sebesség és hőmérséklet mellett nyújt élvonalbeli teljesítményt nagy kapacitással, a legújabb Gen 4x4-es vezérlővel.

Tovább

Új Special Edition RGB DDR4 memória a Kingston FURY-tól

2022. szeptember 21. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások szegmensében globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. gaming divíziója, a Kingston FURY a Kingston FURY Beast DDR4 RGB memória Special Edition változatával bővítette kínálatát. Az új modulokat a fehér hűtőborda és a feltűnő RGB-világítás emeli ki a Kingston FURY termékcsaládból.

Tovább

A Kingston SSD és RAM megoldásokkal látja el a Team Vitality játékosait

2022. szeptember 8. -

A Kingston Technology Company, Inc. gaming divíziója, a Kingston FURY több évre szóló európai partneri megállapodást jelentett be a Team Vitality nevű vezető globális e-sport-szervezettel. Az együttműködés keretében a Team Vitality világhírű játékosai a piacon elérhető legjobb SSD-k és RAM-ok segítségével fokozzák edzési és versenyteljesítményüket.

Tovább